duminică, 11 august 2013

Fier Forjat Bucuresti


  Pentru personalizarea casei in care locuiesc, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la serviciile firmelor ce comercializeaza produse din fier forjat pentru porti si garduri de fier forjat in Fetesti si Slobozia. Toate tipurile de terase din fier forjat in Bucuresti si Calarasi au dubla functionalitate: de protectie si de element estetic.Formele pe care le pot avea orice tip de terase din fier forjat sunt diverse, de la cele drepte la cele curbe din platbanda amprentata sau teava amprentata, in combinatie cu zid-ochiuri sau alte elemente de fier forjat, care le ofera un aspect ce atrage atentia si evident, unicitate.
Ceea ce pot spune este ca un fierar trebuie sa poata produce orice element din ciocan sau teava amprentata in Bucuresti, in unele ateliere de fierarie find interzisa si folosiera pilei , orice utilaj/unealta care produce span , adica inlatura materialul nu face parte din munca de fierar. Asa erau faurite vechile porti,balustrade si alte ansamble de fier forjat cu multi ani in urma si acesta este motivul pentru care ele au o mare valoare. Desigur in ziua de astazi datorita costurilor se ,,triseaza” si metoda cea mai rapida este de regula folosita. Foarte putini clienti pun accent pe modul de obitinere al elementelor de fier forjat imbinarea acestora si tind sa mearga catre varianta cea mai ieftina si mai rapida. Daca punem accent pe valoare, pe munca de fierarie atunci dupa cum am mai zis… sculele folosite sunt rudimentare doar ciocanul, nicovala, forja, peria de sarma,clestele si dalta. Daca in schimb se doreste productie de serie cu volum mare de  elemente din fier forjat in Bucuresti si Pitesti se apeleaza la prese,  role, masini aschietoare…etc, chiar si bara amprentata de 12×12 sau bara amprentata 14×14 la cele mai bune preturi din Romania le gasiti la depozitele noastre din tara.
Vindem teava amprentata in Bucuresti de diferite dimensiuni: 15x15mm,20x20mm,30x30mm,40x40mm,20x30mm,20x40mm,40x30mm.Veti gasi aici teava amprentata ieftina si de calitate .Daca doriti sa va confectionati porti sau garduri din fier forjat,la comenzi complete de marfa confectionam gratuit arcadele necesare pentru acestea.Bare amprentate pline de 12×12 sau 14×14 amprentat plin bara amprentata 14×14 ,platbanda amprentata de 30×5 sau 12×6 chiar si 40×5 amprentata,calitatea amprentarii fiind net superioara celorlalte produse similare de piata.Pentru porti si garduri cu teava amprentata de 15×15 sau de 20×20 punem la dispozitie o gama foarte larga de varfuri din fier forjat turnate sau forjate de o calitate foarte buna si la un prêt extreme de mic. Barele forjate la cald cu utilaje profesionale sunt foarte bine amprentate asadar in urma vopsirii si a patinarii cu patina timpului nu se vor acoperi amprentele.
 Telefon: 0766065665 Agent Vanzari

vineri, 9 august 2013

Fier Forjat Slobozia



  Va asteptam in depozitul nostru din Slobozia cu o gama variata de elemente si ornamente din fier forjat cu ajutorul carora puteti confectiona sau infrumuseta lucrarile dumneavoastra din fier forjat.Vreti sa va confectionati o poarta,gard,grilaj,balustrada,copertina sau un balcon din fier forjat atunci depozitele noastre de fier forjat sunt alegerea perfecta.
Va asteptam cu o bogata oferta promotionala la preturi fara concurenta in Slobozia pentru urmatoarele produse:arcade fier forjat, bile din tabla fier forjat, capace din plastic fier forjat,capace din tabla fier forjat, capete de stalp fier forjat si bile forjate fier forjat, cataloage cu lucrari fier forjat, cercuri si subansamble cu frunze,ornamente centrale fier forjat,varfuri fier forjat,rozete fier forjat,teava amprentata,platbanda amprentata,panouri balustrada fier forjat.
Nu puteti ajunge dumneavoastra la noi venim noi la dumneavoastra,livram in orice locatie din tara prin curier rapid,avem stocuri complete de marfa ne puteti contacta oricand.

  Pentru informatii complete va asteptam la numarul de telefon 0766065665

Catalog fier forjat Sendone


Depozitul de fier forjat Sendone va pune la dispozitie o gama variata de produse din fier forjat atat in depozitele noastre din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Slobozia, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani si Bacau dar si online pe site-urile noastre http://www.sendone.ro/ http://www.iti-faci-singur-fier-forjat.ro/ http://www.fierforjatelemente.ro/ www.depozitelementefierforjat.ro https://www.facebook.com/fierforjat.sendone.

Telefon 0766065665 Agent Vanzari
























Varfuri Fier Forjat


   Depozitul de fier forjat Sendone va pune la dispozitie o gama variata de varfuri din fier forjat  de diferite dimensiuni. Pretul acestora incepe de la 1,59 lei pana la 5,25 lei in functie de marime si de modelul acestuia.
Pentru informatii va asteptam la numarul 0766065665.


joi, 8 august 2013

Ornamente de mijloc fier forjat

  

  Echipa Sendone va asteapta in magazinele noastre pentru a vedea diferitele ornamente din fier forjat de mijloc la cele mai mici preturi. Pentru relatii sau pentru comenzi puteti suna la numarul de telefon 0766065665.

arcade fier forjat, bile din tabla fier forjat, capace din plastic fier forjat,capace din tabla fier forjat, capete de stalp fier forjat si bile forjate fier forjat, cataloage cu lucrari fier forjat, cercuri si subansamble cu frunze fier forjat, cercuri si melci fier forjat, elemente C  si S fier forjat  cu frunze, coliere si nituri fier forjat, cutii postale fier forjat,elemente C si S fier forjat, elemente “C” fier forjat, elemente “S” fier forjat,elemente de mijloc si legatura fier forjat, elemente de prindere pentru balustrade fier forjat, elemente decorative din tabla fier forjat, elemente decorative turnate fier forjat, elemente spiralate fier forjat, elemente superioare porti fier forjat, elemente turnate pentru acoperirea stalpilor , felinare fier forjat, flori si rozete din tabla ambutisata  fier forjat,flori si rozete turnate fier forjat, frunze ambutisate fier forjat, frunze turnate si forjate fier forjat, manere fier forjat, montanti curbati fier forjat , montanti drepti fier forjat si prim montanti fier forjat, oferte speciale & promotii fier forjat , panouri balustrade fier forjat , placute si elemente de mascare  fier forjat  montanti balustrade fier forjat, profile amprentate fier forjat, rasucite  fier forjat, forjate fier forjat, patrat canelat  fier forjat, patrat rasucit fier forjat, platbanda amprentat fier forjat, profile forjate  fier forjat cu Gauri , rotund amprentat  fier forjat , teava amprentata  fier forjat , role pentru porti din fier forjat, balamale fier forjat, ghidaje pentru porti din fier forjat in Bucuresti, rozete fier forjat  si panouri forjate , silduri  fier forjat , terminatii pentru mana curente  fier forjat, varfuri fier forjat , vopsele fier forjat, grunduri si patine pentru fier forjat ,toate acestea numindu-se elemente din fier forjat sub marca Sendone la cele mai bune preturi de pe piata. Consultati catalogul nostru ONLINE

Mobilierul alcatuit din usi din fier forjat era un aspect normal in vremea romanilor. Asa ca, de ce sa nu incercam sa aducem locuintei si gradinii noastre un aspect elegant si de durata, prin integrarea unor articole din fier forjat in acest mediu.O tehnologie speciala de vopsire si patinare a mobilierului din fier forjat mareste si mai mult asemanarea acestuia cu un material de natura vie. Abia dupa ce atingi manerul canapelei sau cuierul pentru haine realizezi ca este vorba, de fapt, chiar despre fier forjat in Fetesti jud,Ialomita. Frumusetea elementelor facute din fier forjat Mures nu pare niciodata demodata, ba dimpotriva, introduce o nota de exclusiv in orice tip de interior. Viziunea moderna asupra design-ului de interior extinde posibilitatea utilizarii obiectelor din fier forjat in amenajarea si decorarea casei sau pensiune din Brasov sau Bucuresti.











Mobilier Fier Forjat

  Fieraria va sta la dispozitie cu un personal calificat, activ si foarte dinamic, pentru personalizarea cererilor venite din partea dumneavoastra. Produsele noastre sunt oarecum unicate de la comanda la comanda pentru ca nu putem face manual 2 obiecte perfect identice. Pentru a va starni curiozitatea, va prezentam cateva produse confectionate din fier forjat: accesorii baieaccesorii bucatarieaplici, comode si toaletecuieretajerefoisoaregornize draperiimasutemeseoglinzipaturiscaunesezlonguri,suport florisuport prosopsuport revistesupot sticlesuport umbrelesuporturi .

Intotdeauna oferim tuturor clientilor nostrii avantaje semnificative si o cooperare reciproc avantajoasa.
O tehnologie speciala de patinare a mobilierului din fier forjat mareste si mai mult asemanarea acestuia cu un material de natura vie. Abia dupa ce atingi manerul canapelei sau cuierul pentru haine realizezi ca este vorba, de fapt, chiar despre fier forjat.Frumusetea elementelor facute din fier forjat nu pare niciodata demodata, ba dimpotriva, introduce o nota de exclusiv in orice tip de interior. Viziunea moderna asupra design-ului de interior extinde posibilitatea utilizarii obiectelor din fier forjat in amenajarea si decorarea casei.
Va uram succes si imaginatie in alegerile ce urmeaza sa le faceti!







Teava amprentata



  Vindem teava amprentata de o foarte buna calitate si de diferite dimensiuni:15x15mm,20x20mm,30x30mm,40x40mmx2mm,20x30mm,20x40mm,40x30mmx2mm ,50x30mmx2mm. Teava aprentata se vinde in toate depozitele de fier forjat Sendone dar si online in toata tara la cel mai bun pret prin curierat rapid.Calitatea amprentarii la teava si platbanda amprentata este net superioara celorlalte produse similare aduse din import.

Preturi fara concurenta


arcade fier forjat, bile din tabla fier forjat, capace din plastic fier forjat,capace din tabla fier forjat, capete de stalp fier forjat si bile forjate fier forjat, cataloage cu lucrari fier forjat, cercuri si subansamble cu frunze fier forjat, cercuri si melci fier forjat, elemente C  si S fier forjat  cu frunze, coliere si nituri fier forjat, cutii postale fier forjat,elemente C si S fier forjat, elemente "C" fier forjat, elemente "S" fier forjat,elemente de mijloc si legatura fier forjat, elemente de prindere pentru balustrade fier forjat, elemente decorative din tabla fier forjat, elemente decorative turnate fier forjat, elemente spiralate fier forjat, elemente superioare porti fier forjat, elemente turnate pentru acoperirea stalpilor , felinare fier forjat, flori si rozete din tabla ambutisata  fier forjat,flori si rozete turnate fier forjat, frunze ambutisate fier forjat, frunze turnate si forjate fier forjat, manere fier forjat, montanti curbati fier forjat , montanti drepti fier forjat si prim montanti fier forjat, oferte speciale & promotii fier forjat , panouri balustrade fier forjat , placute si elemente de mascare  fier forjat  montanti balustrade fier forjat, profile amprentate fier forjat, rasucite  fier forjat, forjate fier forjat, patrat canelat  fier forjat, patrat rasucit fier forjat, platbanda amprentat fier forjat, profile forjate  fier forjat cu Gauri , rotund amprentat  fier forjat , teava amprentata  fier forjat , role pentru porti din fier forjat, balamale fier forjat, ghidaje pentru porti din fier forjat in Bucuresti, rozete fier forjat  si panouri forjate , silduri  fier forjat , terminatii pentru mana curente  fier forjat, varfuri fier forjat , vopsele fier forjat, grunduri si patine pentru fier forjat ,toate acestea numindu-se elemente din fier forjat sub marca Sendone la cele mai bune preturi de pe piata. Consultati catalogul nostru ONLINE
Mobilierul alcatuit din usi din fier forjat era un aspect normal in vremea romanilor. Asa ca, de ce sa nu incercam sa aducem locuintei si gradinii noastre un aspect elegant si de durata, prin integrarea unor articole din fier forjat in acest mediu.O tehnologie speciala de vopsire si patinare a mobilierului din fier forjat mareste si mai mult asemanarea acestuia cu un material de natura vie. Abia dupa ce atingi manerul canapelei sau cuierul pentru haine realizezi ca este vorba, de fapt, chiar despre fier forjat in Fetesti jud,Ialomita. Frumusetea elementelor facute din fier forjat Mures nu pare niciodata demodata, ba dimpotriva, introduce o nota de exclusiv in orice tip de interior. Viziunea moderna asupra design-ului de interior extinde posibilitatea utilizarii obiectelor din fier forjat in amenajarea si decorarea casei sau pensiune din Brasov sau Bucuresti.