duminică, 11 august 2013

Fier Forjat Bucuresti


  Pentru personalizarea casei in care locuiesc, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la serviciile firmelor ce comercializeaza produse din fier forjat pentru porti si garduri de fier forjat in Fetesti si Slobozia. Toate tipurile de terase din fier forjat in Bucuresti si Calarasi au dubla functionalitate: de protectie si de element estetic.Formele pe care le pot avea orice tip de terase din fier forjat sunt diverse, de la cele drepte la cele curbe din platbanda amprentata sau teava amprentata, in combinatie cu zid-ochiuri sau alte elemente de fier forjat, care le ofera un aspect ce atrage atentia si evident, unicitate.
Ceea ce pot spune este ca un fierar trebuie sa poata produce orice element din ciocan sau teava amprentata in Bucuresti, in unele ateliere de fierarie find interzisa si folosiera pilei , orice utilaj/unealta care produce span , adica inlatura materialul nu face parte din munca de fierar. Asa erau faurite vechile porti,balustrade si alte ansamble de fier forjat cu multi ani in urma si acesta este motivul pentru care ele au o mare valoare. Desigur in ziua de astazi datorita costurilor se ,,triseaza” si metoda cea mai rapida este de regula folosita. Foarte putini clienti pun accent pe modul de obitinere al elementelor de fier forjat imbinarea acestora si tind sa mearga catre varianta cea mai ieftina si mai rapida. Daca punem accent pe valoare, pe munca de fierarie atunci dupa cum am mai zis… sculele folosite sunt rudimentare doar ciocanul, nicovala, forja, peria de sarma,clestele si dalta. Daca in schimb se doreste productie de serie cu volum mare de  elemente din fier forjat in Bucuresti si Pitesti se apeleaza la prese,  role, masini aschietoare…etc, chiar si bara amprentata de 12×12 sau bara amprentata 14×14 la cele mai bune preturi din Romania le gasiti la depozitele noastre din tara.
Vindem teava amprentata in Bucuresti de diferite dimensiuni: 15x15mm,20x20mm,30x30mm,40x40mm,20x30mm,20x40mm,40x30mm.Veti gasi aici teava amprentata ieftina si de calitate .Daca doriti sa va confectionati porti sau garduri din fier forjat,la comenzi complete de marfa confectionam gratuit arcadele necesare pentru acestea.Bare amprentate pline de 12×12 sau 14×14 amprentat plin bara amprentata 14×14 ,platbanda amprentata de 30×5 sau 12×6 chiar si 40×5 amprentata,calitatea amprentarii fiind net superioara celorlalte produse similare de piata.Pentru porti si garduri cu teava amprentata de 15×15 sau de 20×20 punem la dispozitie o gama foarte larga de varfuri din fier forjat turnate sau forjate de o calitate foarte buna si la un prêt extreme de mic. Barele forjate la cald cu utilaje profesionale sunt foarte bine amprentate asadar in urma vopsirii si a patinarii cu patina timpului nu se vor acoperi amprentele.
 Telefon: 0766065665 Agent Vanzari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu